Ние Ви предлагаме

„Конгрес Партнерс енд Травел“ ООД Ви предлага цялостна организация на Вашето корпоративно събитие:

предложения на хотели и услуги, съобразени с Вашия бюджет;
резервации и осигуряване настаняването на участниците;
наемане на транспорт;
наемане на конференти зали и техническо оборудване;
консултиране при избор на най-подходящият вариант за хранене (кафе-паузи, обеди, вечери, приеми, коктейли);
осигуряване на украса, подаръци и сувенири;
изготвяне на рекламни материали;
организиране на забавна програма (участие на популярни певци и актьори, дисководещи, професионално озвучаване и осветление);
организиране на съпътстваща програма (посещение на туристически обекти, културни програми и организиране на различни прояви – състезания, турнири)
лично присъствие и ангажимент за контролиране на разходите по време на събитието

Ако желаете да имате ефективно и запомнящо се събитие, отделeте внимание на гостите и колегите си и оставете на нас организационните подробности и детайли. Ние взимаме под внимание всяко желание и изискване на нашите клиенти.

Нашите предимства

Екипът ни се състои от амбициозни хора, които имат трудов стаж над 10 години в хотелиерството на мениджърски позиции и натрупаният опит и познания като хотелиери и ресторантьори сега ни помага от една страна лесно да си партнираме с хотелите и от друга страна активно да защитаваме интересите на клиентите си при организирането на всякакъв вид събития и да  гарантираме едно успешно мероприятие.

Наясно сме колко енергия и време са необходими за подготовката на конферентни събития и колко ангажименти имат организаторите преди и по време на протичането им, винаги трябва да са на разположение за уточняване на всякакъв вид подробности. Ако се доверите на „Конгрес Партнерс енд Травел“, голяма част от тези ангажименти ще отпаднат и Вие като организатори ще бъдете изцяло отдадени на самото обучение.

Винаги ще Ви предложим хотели, с които сме работили и проверили, което от своя страна означава, че сме сигурни в качеството на техните услуги. Ние ще Ви отправим най-изгодните предложения с най-доброто съотношение качество – цена, а Вие ще спестите време от безкрайното търсене. Имате право на избор и го използвате, за да имате перфектното събитие!

Личното ни присъствие по време на мероприятието Ви гарантира непрекъснат контрол върху направените разходи. Ако възникне затруднение или проблем по време на вашето мероприятие – имате човек, който да защити интересите ви и да ви помогне незабавно. Тази сигурност е незаменима в трудни моменти.

Личното ни присъствие по време на мероприятието Ви гарантира непрекъснат контрол върху направените разходи. И не на последно място – избирайки ни, на Вас няма да Ви бъде по-скъпо. Ние  познаваме туристическия пазар,  качеството и цените на услугите и можем да ви дадем адекватен съвет или препоръка. Това спестява излишни рискове и неприятни изненади по време на събитието.