Нашите предимства

1. ВАШЕТО ФИРМЕНО СЪБИТИЕ Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Екипът ни се състои от амбициозни хора, които имат трудов стаж над 10 години в хотелиерството на мениджърски позиции и натрупаният опит и познания като хотелиери и ресторантьори сега ни помага от една страна лесно да си партнираме с хотелите и от друга страна активно да защитаваме интересите на клиентите си при организирането на всякакъв вид събития и да  гарантираме едно успешно мероприятие.

2. СПЕСТЯВАТЕ ВРЕМЕ И ПЕЧЕЛИТЕ СПОКОЙСТВИЕ

Наясно сме колко енергия и време са необходими за подготовката на конферентни събития и колко ангажименти имат организаторите преди и по време на протичането им, винаги трябва да са на разположение за уточняване на всякакъв вид подробности. Ако се доверите на „Конгрес Партнерс енд Травел“, голяма част от тези ангажименти ще отпаднат и Вие като организатори ще бъдете изцяло отдадени на самото обучение.

3. ИМАТЕ ПРАВО НА ИЗБОР

Винаги ще Ви предложим хотели, с които сме работили и проверили, което от своя страна означава, че сме сигурни в качеството на техните услуги. Ние ще Ви отправим най-изгодните предложения с най-доброто съотношение качество – цена, а Вие ще спестите време от безкрайното търсене. Имате право на избор и го използвате, за да имате перфектното събитие!

4. ЗАЩИТАВАМЕ ВАШИТЕ ПРАВА

Личното ни присъствие по време на мероприятието Ви гарантира непрекъснат контрол върху направените разходи. Ако възникне затруднение или проблем по време на вашето мероприятие – имате човек, който да защити интересите ви и да ви помогне незабавно. Тази сигурност е незаменима в трудни моменти.

5. СПЕСТЯВАТЕ СРЕДСТВА

Личното ни присъствие по време на мероприятието Ви гарантира непрекъснат контрол върху направените разходи. И не на последно място – избирайки ни, на Вас няма да Ви бъде по-скъпо. Ние  познаваме туристическия пазар,  качеството и цените на услугите и можем да ви дадем адекватен съвет или препоръка. Това спестява излишни рискове и неприятни изненади по време на събитието.

“Конгрес Партнерс енд Травел” ООД

е туроператор, специализиран в организирането на конгресни прояви и мероприятия.

+359 878 703 662
+359 898 625 556
+359 894 357 409